Fashion Week Stockholm logo

Partners & Sponsors

Main Partners

Beta Stockholm är passagen mitt i stan som satsat på nya koncept. Som en unik och spännande handelsplats erbjuder Beta Stockholm möjligheter för verksamheter och besökare att testa nya butiker, nya koncept och nya kollektioner.

När det gäller exklusiv shopping finns det en naturlig centralpunkt i Stockholm: Bibliotekstan. Inom några kvarter finns snart sagt alla intressanta namn och varumärken inom mode, skor och accessoarer – Céline, Chanel, Prada, Stella McCartney, Rodebjer, Filippa K, Hope och Byredo för att bara nämna några.

H&M erbjuder mode och kvalitet till bästa pris, på ett hållbart sätt. Välkommen in i butik eller på sajten för att utforska deras breda sortiment av modevaror för dam, barn och herr samt kosmetik, trendiga accessoarer och heminredningskonceptet H&M Home.

Mitt i Stockholms innerstad, vid Sergels Torg, hittar du HötorgsCity som erbjuder flertalet butikskedjor och mysiga restauranger för dig som gillar shopping, mat och nöje. Välkommen till HötorgsCity – cityshopping med himlen som tak!

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix med ett 50-tal butiker, flertalet populära restauranger och innovativa mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat- och shoppingdestination som satt hela området på kartan.

I PK-huset – Stockholms modeboulevard sedan 1974 beläget i hjärtat av modestockholm, och med NK som närmaste granne – väntar heta svenska och internationella modevarumärken, exklusiva accessoarer, skönhetsprodukter och mycket mer.

På Stureplan, i hjärtat av Stockholm, hittar du Sturegallerian – med en härlig mix av exklusiv shopping, moderna restauranger och trendiga livstilsbutiker. Centralt beläget är det en fristad för alla som är ute efter kvalitet oavsett om det handlar om mode, inredning, skönhet eller nöje. Hos Sturegallerian hittar du helt enkelt allt som gör livet lite roligare.

Media Partners

Sponsors

Goodie bag