Fashion Week Stockholm logo

Partners & Sponsors

Main Partners

När det gäller exklusiv shopping finns det en naturlig centralpunkt i Stockholm: Bibliotekstan. Inom några kvarter finns snart sagt alla intressanta namn och varumärken inom mode, skor och accessoarer – Céline, Chanel, Prada, Acne Studios, Rodebjer, Filippa K, Hope och Byredo för att bara nämna några.

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix med ett 50-tal butiker, flertalet populära restauranger och innovativa mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat- och shoppingdestination som satt hela området på kartan.

Portarna till varuhuset på Hamngatan i Stockholm slogs upp 1915. Sedan dess har allt från ikoniska personligheter till exklusiva lanseringar passerat revy. Oavsett vad som sker på NK är varuhuset känt för att alltid ligga steget före. Hufvudstaden AB står som ägare av AB Nordiska Kompaniet, som in sin tur äger NK fastigheterna och varumärket. Våra avdelningar drivs av 110 NK-företagare i Stockholm och 50 NK-företagare i Göteborg. Varuhuset i Göteborg etablerades 1971.

Om du är nyfiken på det senaste inom mode, design och lifestyle, välkommen till The Lobby på Regeringsgatan 61 i hjärtat av Mood District! The Lobby är så mycket mer än en butik. Det är en föränderlig handels- och mötesplats, där du har möjlighet att shoppa, möta och interagera med särskilt utvalda skandinaviska och internationella varumärken som under en begränsad tid visas i en fysisk butiksmiljö, många av dem för första gången.

Media Partners

Sponsors